2010. szeptember 29., szerda

Első nap az iskolában

Nálunk otthon szokás minden év első iskolai napján megörökíteni a szeptemberi reggelnek és az új iskolaévnek teljes harcidíszben nekiinduló gyereket (engem), úgyhogy a következő képet (úgyismint első napi fotót és az első itteni tanórám produktumát) szeretettel küldöm a szüleimnek!

10 megjegyzés:

  1. Szia, szia, én is Isztambulban tanulok, csak gondoltam, köszönök. Ha van kedved nézd meg te is az én blogomat, amit ritkán frissítek: http://ihajcsuhaj.blogspot.com/
    Zita

    VálaszTörlés
  2. Megnéztem:)
    Hol tanulsz, mit? Melyik részen laksz a városban?

    VálaszTörlés
  3. A Yıldız művészeti karán... hááát... leginkább művészettörténetet. És Taksimnál lakom, bár most épp folyamatban van egy új lakás keresése, de továbbra is ezen a környéken szeretnék maradni. Te merrefelé?

    VálaszTörlés
  4. Julcsikám, köszönöm a fotót, valóban hiányzott volna a sorból ;)
    Hát, szép Sztambulban is sikerült találnod egy Zitát!
    Anya a. Zita :D

    VálaszTörlés
  5. Milyen szépen felcseperedett a hajdan volt kisiskolás! Nagyon sok sikert kívánok tanulmányaidhoz, és élményekben gazdag szép napokat Sztambulban!

    VálaszTörlés
  6. Szia BzzZita! Én Kadiköyben lakom, a másik oldalon, de majdnem egész nap Európában vagyok. Ha van kedved találkozhatnánk jövő héten, van pár kérdésem :)

    VálaszTörlés
  7. Oké, van kedvem találkozni, úgyhogy vegyük fel a kapcsolatot valami módon. :)
    Egyébként mennyi idő Kadıköyből átjutni? Mert most, hogy új lakást keresek, kíváncsi vagyok, megéri-e egyáltalán megnézni néhány helyet a másik oldalon is...

    VálaszTörlés
  8. szerintem bejelöltelek facebook-on, ha nem te vagy az, szólj :D

    VálaszTörlés
  9. Én vagyok. Ez gyorsan ment. :))

    VálaszTörlés